Återförsäljare

Vi säljer våra högkvalitativa produkter till de bästa och mest välsorterade återförsäljare av premiumprodukter i Norden. Letar du efter ett särskilt varumärke, kan du klicka på det du söker efter i listan till vänster.

 

 

Beriksson levererar produkter till butiker, restauranger, kaféer och hotell över hela Norden. Vi erbjuder ett stort sortiment från 36 noga utvalda varumärken från Sverige, Vietnam, England, Finland, Italien, Sverige och Frankrike. På grund av det stora antalet produkter vi erbjuder så väljer återförsäljare oftast att inte sälja alla våra varumärken. Om två återförsäljare inom ett litet område vill sälja våra produkter vill vi gärna diskutera om hur vi enklast kan lösa situationen för allas bästa.

 

 

Vill du sälja produkter från Berikssons sortiment?

Vi är ett familjeföretag som erbjuder dig och din verksamhet ett samarbete med god service och stöttning. Vill tycker om att samarbeta och vi levererar information och marknadsföringsmaterial för att du ska kunna visa upp produkterna på ett bra och tilltalande sätt. Vi går efter devisen "om man samarbetar når man längre". När du beställer produkter från oss köper du så mycket eller lite produkter som du vill ha.

Vi befinner oss i Trollhättan och om du är på förbifarten får du gärna plocka upp dina varor där förutsatt att du i förväg meddelar att du kommer.

Vi hoppas inom kort kunna utveckla en sida där du som återförsäljare kan logga in för att lägga din order.

Skicka ett mail eller ring oss och skriv vad du har för butik så skickar vi ut en katalog till dig. Maila då till info(at)beriksson.se. För att göra en beställning, skicka ett mail till order(at)beriksson.se eller ring +46520-82007.