Tsarevna Collection 2021

Önskar du också att du kunde vrida tillbaka klockan och vakna upp i en fartfylld tid där inget kändes omöjligt? Kusmis nya tekollektion Tsarevna bjuder med oss till det glada 1920-talet, där festen har pågått i hundra år; Vilda rytmer, viftande plymer och fransar, eleganta handskar och perfekt sittande smokings. Kan du motstå denna glädjefyllda atmosfär?

 

 

Tsarevna den magnifika

Medan gramofonen spelar den senaste hitten från franska sångaren Maurice Chevalier, spanar vi in Tsarevnas nya guldiga limited edition-klädsel. En festlig scen utspelas mot en bakgrund av symmetriska och geometriska motiv. Den charmerande sångaren bär sin stråhatt och se där: Josephine Baker berättar för oss att hon har två kärlekar, hennes land och... Kusmi. Plötsligt låter Tsarevna oss veta att det är dags, lyfter av locket på hennes nydesignade burk och snurrar oss runt i en Charlston av smaker och tar in alla förföriska aromer av apelsinskal med lakrits på svart te. Allt är 100 % ekologiskt för att vara säker att festen är i harmoni med moder jord.

 

 

En fest varje dag

Vilket är bästa tipset för att se till att festen aldrig slutar? Börja tidigt. Varje lucka i "Det glada tjugotalet-kalendern" ger ännu en överraskning. En unik blend, ett utsökt örtte, en tekula och mer. Mer än nog för att få njuta av festliga ögonblick i väntan på jul, i en värld av storbandsstjärrnor och kabaretdansare som skakar sina färgglada fjädrar. Kusmis julkalender är den perfekta presenten för dig och dina nära att dela på.

 

 

Kusmi Tsarevna

Tsarevna är Kusmis årliga tekollektion för att fira av året på ett lyxigt sätt. Varje år har du möjlighet att njuta av nya smaker i läckra förpackningar. Perfekta presenter till tefantasten eller den som helt enkelt gillar det där lilla extra.

 

 

Tsarevna-teet

Tsarevna-teet är ett ekologiskt kryddigt svart te, perfekt för att värma upp dig i vinterkylan. Teet är kryddat med smaker som ingefära, kardemumma, kanel, apelsinskal, lakrits m.m. Löste i presentburk av metall.

Bryggning: Låt teet dra i ca 90 gradigt C vatten 3-4 minuter.

Ingredienser: svart te* (47 %), ingefära*, kardemummafrön*, kanel*, apelsinskal* (8 %), lakritsrot*, apelsinolja, naturlig ingefäraarom, naturlig kardemummaarom, naturliga aromer.

120 gram.

 

Kusmi ekologisk tekalender

En lyxig julkalender som du öppnar som en bok. Kalendern bjuder på 20 ekologiska teer, en tesil och temått.


Självklart är Tsarevna ett av teerna, men du får även smaka dig genom en stor del av Kusmis sortiment av svarta, gröna, vita teer och örtte. Ett gott tips, som ingår i kalendern är det vita teet med Bellini som är ett perfekt och lyxigt sätt till frukosten på nyårsafton.

80,5 gram

 

 

Fler Tsarevnaprodukter presenteras inom kort.

Läs mer om Kusmi Tea.