Hej!

 

Vi är ett glatt gäng som arbetar på Beriksson. Här kan du lära känna oss.

 Beriksson _Formex _Benny _jan 2015

Benny Eriksson

Är grundare till Beriksson och en ständig glädjespridare genom sin passion till det goda i livet. Benny är lagledare och grundare till Beriksson. Ser du Beriksson på en mässa så är Benny på plats med hatten på. Kontakta Benny på benny(at)beriksson.se.

 

Elisabeth Erichsen

Gör inköp, håller på med lagerlogistik och ser till att du får dina leveranser i tid. Elisabeth håller full koll på vad som kommer in och ut på Beriksson. Hon bidrar med många härligt skratt! Kontakta Elisabeth på elisabeth(at)beriksson.se.

 

Magnus Larsson

Magnus är vår senaste tillskott på kontoret. Magnus och Lasse hjälps åt att packa upp och ser till att det finns varor att leverera. Hans tar även emot beställningar och ser till att varorna packas väl. 

  

Lasse Glad

Lasse är ytterligare en glädjespridare på lagret och på mässorna. Lasse hjälper Elisabeth och ser till att det är städat och ordning och reda på lagret. Lasse får du också träffa på mässor som vi deltar på.

 

Linda Eriksson

Linda är Berikssons senaste tillskott och jobbar på kvalitetssäkring, struktur och att utveckla verksamheten vidare. Linda är syster till Markus och dotter till Benny. Linda bor för tillfället i München och har därför Skype i högsta hugg för att kommunicera med kontoret i Trollhättan och Stockholm.

 Beriksson _markus _choklad _delikatesser

Markus Eriksson

Uppdaterar sociala medier och hemsida tillsammans med Fredrik. Markus driver även utvecklingen av service, design och sortiment hos Beriksson. Markus vill ständigt utveckla saker och ting. Markus får du se på många av mässorna som vi deltar på. Markus håller till på kontorshotellet Helio på Södermalm i Stockholm. Kontakta Markus på markus(at)beriksson.se

 

Fredrik _choklad _Omnom _distribution _Beriksson _web

   

Fredrik Sahlsten Glimmevi

Är Berikssons Master Taster. Fredrik utvecklar smakkombinationer och beskrivningar av smaker. Han trollar med ord och smaker så Elisabeth och Maria vänder sig av skratt på kontoret. Fredrik skriver mestadelen av texterna för Beriksson. Fredrik håller ofta provningarna som vi arrangerar under mässorna. Fredrik arbetar från Göteborg och arbetar även för företaget Smaka som arrangerar dryckesprovningar.

 

 

Eva Eriksson

Är Bennys fru och har koll på ekonomin och sköter webshoppen. Hon är personen som rör sig i periferin men som har full koll på saker och ting. Eva kommer med bra tips på ölsorter som passar till godsakerna och har en bra trendkänsla. Kontakta Eva på eva(at)beriksson.se.

 

Beriksson _provsmakningssession _provsmakning _haket

Berikssonare på ölmekkat Haket i Göteborg.