Praliner med krisp

 

 

 

 

Mörk chokladtryffel med kakaokrisp

En mörk chokladtryffel med hackade kakaobönor (innehåller inte nötter,men det finns risk för spår av nötter)

Ingredienser: socker, kakaomassa, hackade kakaobitar (16 %), smörolja (mjölk), kakaosmör, Emulgeringsmedel: sojalecitin, arom: naturlig vanilj. Kan innehålla spår av gluten, ägg, nötter. Kakaohalt: 43 %.

ca 17 gram. 

Producent: La Perla
Läs mer här.  

 

Vegansk chokladtryffel med kokosmjölk och mandel

Latte Senza Latte, mjölk utan mjölk. Tryffeln får krämigheten och den goda smaken från kokosmjölk och hasselnötterna har blivit utbytta mot mandel och riskrisp. En smaskig tryffel som de allra flesta kan njuta av helt enkelt. 


Ingredienser: mandel, ekologiskt rårörsocker, kokosmjölkpulver (18 %), kakaosmör, kakaomassa, kexbitar (rismjöl, socker, majsstärkelse, potatisstärkelse, solrosolja, sojamjöl, Emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, vaniljarom, Livsmedelsfärg: sockerkulör, förtjockningsmedel: guarkärnmjöl), glukossirap, kakaopulver, Emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Kan innehålla spår av mjölk, jordnöt, ägg och andra nötter.

Glutenfri. 

Bör förvaras torrt och svalt.

15 gram.

Producent: La Perla
Läs mer här.