Choklad- och lakritsprovningar med goda drycker i trevlig miljö

Beriksson erbjuder specialanpassade provningar för dig och ditt sällskap men vi har även inbokade provningar runtom i Sverige som du kan anmäla dig till. Under de gemytliga provningarna får ni smaka ett brett och spännande utbud av choklad eller lakrits från vårt sortiment. Exempel på choklad som serveras på provningarna är de prisbelönade Marou faiseurs de chocolat, Gardini och Rococo och göteborgschokladen Standout Chocolate.

Under lakritsprovningarna får ni prova ekologisk lakrits från Kalabrien som rankas som den bästa i världen på grund av den välbalanserade smaken. Ni får då smaka lakrits från Nature Med. Ni har även möjlighet att avsmaka dem till goda drycker av olika typer. Vi erbjuder provningar med såväl whisky, öl, rom och calvados.
Vi har provningar i Göteborgsområdet med smakexperten Fredrik Sahlsten Glimmevi, i Västsverige av Benny Eriksson och i Stockholm med Mats Sköld.

 

Under provningarna kan ni exempelvis få njutningstips, information och kuriosa kring hur dessa produkter odlas, skördas, hur ursprung och floran i området påverkar produkterna och hur dessa läckerheter påverkar din hälsa. Förutom detta får du ju även träffa andra trevliga människor som också älskar det goda livet.

Våra provningar brukar vi hålla i stora sociala sammanhang på atmosfärstarka platser såsom Thorskogs slott, Mornington hotel, Albert Hotell, Elite Plaza Hotel.

Vi erbjuder provningar på flera platser runt om i Sverige genom våra samarbeten med duktiga provare. Vi har samarbeten med:

Mats Sköld, Stockholm arbetar för chokladakademin. Klicka här för att läsa mer om Mats.

Fredrik Sahlsten, Göteborg med omnejd, tycker om att prova de flesta drycker till choklad men har en fäbless för Calvados och Cognac. Klicka här för att läsa mer om Fredrik.   

 

Kontakta oss för mer information eller förslag på provning.

info(at)beriksson.se

0520-82007.