För glassen

 

Lakritspulver

100 % rent lakritspulver att baka, laga, blanda drinkar eller vad du kan tänkas komma på. Vi har även lakritsgranulat som är ett lite grövre. Här bjuder vi på lakritsrecept.

Vi erbjuder lakritspulver i glasburk på 80 gram, refillpåse på 100 gram och i lösvikt på 1000 g. Vi har även lakritsgranulat i lösvikt om 1000 gram.

Ingredienser: 100 % lakrits.

Näringsvärde
Medel per 100 gr
Energi 659 KJ / 152 Kcal, Fett 0g, Varav mättat fett 0g , Kolhydrater 29g , Varav är socker 9g, stärkelse/gummi 20g, Protein 20g, Fiber 1,8g, Salt 0,03g, Glycyrrhizin 4g.

  

 

 

 

 

Kakaopulver – helt naturligt och mycket smak

Detta är ett naturligt kakaopulver som har kvar alla distinkta smaker från Marous prisbelönta kakao.  

Marou pressar kakaopulvret själva och kan därför kontrollera kvaliteten till 100 %. Eftersom den är framtagen helt naturligt så har den också kvar fler näringsrika ämnen (antioxidanter) än om det varit framtaget genom alkalisering (kemiskt), det är därför Marous kakaopulver har en lite rödaktig färg. Detta bidrar också till att Marous kakaopulver bibehåller kakaons distinkta smak, så du får en kakao med fyllig smak; En smak av Vietnam.

 

Ingredienser: 100 % kakao.

Nöt-, mjölk-, gluten- och sojafri.

 

Kakaopulvret finns både i burk på 250 gram och refillpåse på 1000 gram.

Förvara torrt och svalt – ej nära någon värmekälla. 

 

Läs mer om Marou.

 

 

 

 

Couvertyr för dina chokladskapelser

Vill du baka, laga och experimentera med en av världens bästa choklad? Vi erbjuder chokladcouvertyr i varianterna:

 

65 % kakaohalt

Gjord på de finaste kakaobönorna som Marou väljer ut från 8 olika provinser i Vietnam. Denna couvertyr är för kvalitetsmedvetna konditorer och chokladkreatörer som kräver unik smakkaraktär, intensitet och balans i recepten.

Ingredienser: Kakao 65 % (kakaobönor och kakaosmör), rörsocker 35 %.

Kakaohalt: 65 %

1000 gram.

 

 

75 % kakaohalt

Gjord på de finaste kakaobönorna som Marou väljer ut från 8 olika provinser i Vietnam. Denna couvertyr är för kvalitetsmedvetna konditorer och chokladkreatörer som kräver unik smakkaraktär, intensitet och balans i recepten.

Ingredienser: Kakao 75 % (kakaobönor och kakaosmör), rörsocker 25 %.

Kakaohalt: 75 %

1000 gram.

 

Kokosmjölkchoklad 

Trinitarioakao och kokosmjölk från Mekongdeltat ger denna lena och mjuka veganska mjölkchoklad med mjuk kokossmak.

Ingredienser: Kakao 55 % (kakaobönor och kakaosmör), rörsocker 27 %, kokosmjölkpulver 18 %.

55 % kakaohalt. 

1000 gram.

 

Läs mer om Marou.

 

 

  

Lakritsstenar

Ekologiska stenar med en mjuk lakritsgelé och en krispig sötsyrlig fläder-sockerblandning. Läckra att bjuda sina vänner på i en fin skål. Vem vågar smaka första stenen?

Ingredienser: rörsocker*, förtjockningsmedel, gummi arabicum*, glukossirap*, lakritsextrakt 3%, fläderextrakt*, risstärkelse, naturlig smaksättning: anis*, mint*. * ekologiskt jordbruk. Lakrits i stor dos påverkar (höjer) blodtrycket. 

80 gram och i lösvikt 1000 gram.

 

Läs mer om Nature Med.

 

 

 

 

Våra eleganta chokladhjärtan innehåller ca 50 % kakao. Och de är lika goda som vackra att dekorera goda bakverk med eller att bjuda i en fin skål, eller att ge bort i en liten påse eller ask. De goda produkterna skapas för hand i Italien. Visa lite chokladkärlek till någon du tycker om! Chokladhjärtanen kommer om 1000 g.

 

Vita hjärtan med mörk choklad

Kakaohalt: 51,5 %
Ingredienser: mörk choklad (47,6 %( (socker, kakaomassa, kakaosmör. Emulgeringsmedel: sojalecitin. Naturlig arom: vanilj), socker, förtjockningsmedel: akaciagummi. Naturligt färgämne: E171. Naturlig arom: vanillin.

Innehåller sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter, mjölkprotein och laktos. 

 

 

Guldhjärtan med mörk choklad 

Kakaohalt: 51,5 %
Ingredienser: mörk choklad (47,6 %( (socker, kakaomassa, kakaosmör. Emulgeringsmedel: sojalecitin. Naturlig arom: vanilj), socker, förtjockningsmedel: akaciagummiYtbehandlingsmedel: shellack. Naturligt färgämne: E171, E172, E555. Naturlig arom: vanillin.

Innehåller sojalecitinKan innehålla spår av nötter, mjölkprotein och laktos.

 

 

Röda hjärtan med mörk choklad 

Kakaohalt: 51,5 %

Ingredienser: mörk choklad (47,6 %( (socker, kakaomassa, kakaosmör. Emulgeringsmedel: sojalecitin. Naturlig arom: vanilj), socker, förtjockningsmedel: akaciagummi. Ytbehandlingsmedel: karnaubvax, shellack. Naturligt färgämne: E160A, E162, E171. Naturlig arom: vanillin.

Innehåller sojalecitinKan innehålla spår av nötter, mjölkprotein och laktos.

 

 

Rosa hjärtan med mörk choklad

Kakaohalt 52 %

Mörk choklad (47,6 %) (socker, kakaomassa, kakaosmör. Emulgeringsmedel: sojalecitin. Naturlig arom: vanilj), socker, förtjockningsmedel: akaciagummi, karnaubvax, schellack, naturliga aromer: vanilj, vanillin, färgämnen: safflor, karmin, E171.

Kan innehålla spår av nötter, mjölkprotein och laktos. 

 

 

Silverhjärtan med mörk choklad

Kakaohalt: 51,5 %
Ingredienser: mörk choklad (47,6 %( (socker, kakaomassa, kakaosmör. Emulgeringsmedel: sojalecitin. Naturlig arom: vanilj), socker, förtjockningsmedel: akaciagummiNaturligt färgämne: Silverblad, E174, E171, konserveringsmedel: E260, Förtjockningsmedel: gelatin, Naturlig arom: vanillin.

Innehåller sojalecitinKan innehålla spår av nötter, mjölkprotein och laktos.

 

Läs mer om Bernardi.

 

 

 

 

 

 

  

Hallon och pistagetryffel med mandelkrisp

krispiga pistage- och mandel-bitar, en frisk bärsmak som balanserar den fina nötigheten från pistage och mjuka vaniljtoner från den vita chokladen. Tryffeln ger en fin mix av olika smaker och konsistens som blir till en finstämd smakupplevelse. Kanske kombinera till en syrlig espresso?

Ingredienser: socker, mandel (20%), kakaosmör, mjölkpulver, hallonkrisp 9 % (hallon 81 %, socker 12 %, majsstärkelse), pistagenöt 8 %, vasslepulver, hallonpulver 2 %, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. 

Kan innehålla spår av ägg, jordnöt och andra nötter.

Ca 15 g.

 

Läs mer om La Perla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bianca – Pistagenöt

En krämig vit förförisk chokladtryffel som innehåller hela 32 % sicilianska pistagenötter. Gillar du denna, missa då inte den vita tryffeln med hasselnötter.

Ingredienser: Vit choklad (socker, helmjölkpulver, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom: naturlig vanilj), pistagenöt (32 %), socker. Innehåller mjölk, pistage och soja. Kan innehålla spår av andra nötter.

 

Nöthalt: 32 % 

Ca 15 gram.

 

Dryckestips

Sött, bubbligt dessertvin (Moscato d'Asti) – Bubblet lättar upp och ger frukt till nougaten. Fläder, pistage och marsipantoner virvlar runt i munnen. Fräscht och gott!

Söt Malmsey-Madeira ( Blandy's Harvest 2008) – Den friska pistagen får sällskap av syrlig citrus, fikon och torkad aprikos. Medelhavet och Mellanöstern samsas på smaklökarna.

 

 Läs mer om La Perla.

 

Pistagecréme

En len pistagecréme som lyfter pannkakorna, glassen, bakverken mm. 

Pistagecrémen har tagits fram med inspiration från den populära pistagetryffeln som du ser på bilden nedan.

Ingredienser: pistage (30 %), helmjölkpulver, socker, glukospulver, solrosolja, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, flingsalt, naturligt färgämne: klorofyllkopparkomplex, arom: naturlig vanilj.

Kan innehålla spår av ägg, jordnöt och andra nötter. Glutenfri.
Förvaras torrt och svalt – bäst att servera kring 20 grader C.

Pistagehalt: 30 %.

Pistageursprung: Sicilien.

150 g.

 

Läs mer om La Perla.

 

 

Se hela sommarsortimentet.