För efterrätten 

 

 

Lakritspulver – eko

 100 % rent lakritspulver att baka, laga, blanda drinkar eller vad du kan tänkas komma på! Är det svårt att få inspiration till att använda lakritspulvret? Klicka då här så kan du inspireras av våra lakritsrecept.

 

Nu är våra glasburkar med lakritspulver tillbaka i 80 gramsformat. Vi erbjuder även refillpåse på 100 gram och lösvikt på 1000 gram.

Ingredienser:100 % lakrits

 

Läs mer om Nature Med

 

 

 

 

 

Kakaopulver – helt naturligt och mycket smak

Detta är ett naturligt kakaopulver som har kvar alla distinkta smaker från Marous prisbelönta kakao.  

Marou pressar kakaopulvret själva och kan därför kontrollera kvaliteten till 100 %. Eftersom den är framtagen helt naturligt så har den också kvar fler näringsrika ämnen (antioxidanter) än om det varit framtaget genom alkalisering (kemiskt), det är därför Marous kakaopulver har en lite rödaktig färg. Detta bidrar också till att Marous kakaopulver bibehåller kakaons distinkta smak, så du får en kakao med fyllig smak; En smak av Vietnam.

 

 

 

Ingredienser: 100 % kakao.

Nöt-, mjölk-, gluten- och sojafri.

 

Kakaopulvret finns både i burk på 250 gram och refillpåse på 1000 gram.

Förvara torrt och svalt – ej nära någon värmekälla.

 

Läs mer om Marou

 

 

 

 Nötcréme och tryffel

 

 

Nyhet – Jordnötscréme med havssalt från Cervia

Jordnötscréme med havssalt från Cervia. En créme som är inspirerad av jordnötstryffeln. Créma till pannkakorna, glassen, bakverken mm. 

Ingredienser: jordnötter (35%), helmjölkspulver, glukospulver, socker, solrosolja, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, havssalt från Cervia (0,7%). 

Kan innehålla spår av ägg och andra nötter. Glutenfri.

Förvaras torrt och svalt – bäst att servera kring 20 grader C.

Jordnötshalt: 35 %.

150 g.

 

 

Nyhet – Vegansk créme med mandel och kokosmjölk

Mjuk och len créme som är vegansk och innehåller mandel och kokosmjölk. En créme som är inspirerad av tryffeln med samma smak. Créma till pannkakorna, glassen, bakverken mm. 

Ingredienser: mandel, kokosmjölkspulver (20 %), ekologiskt rörsocker, glukospulver, kakaopulver (9%), solrosolja. kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, jordnötter och andra nötter. Glutenfri. 

Förvaras torrt och svalt – bäst att servera kring 20 grader C.

200 g.

 

 

Pistagecrémer och andra goda nötcrémer finner du här.

 

 

Tryffel med jordnöt, salt och kola

I denna smakexplosion har de kombinerat saltade jordnötter med en fyllig kolatryffel. Avnjut som den är eller till en smakrik öl. Kanske är det den mest spännande tryffeln som La Perla har skapat hittills.

Ingredienser: jordnötter (30 %), mjölkpulver, socker, kakaosmör, krispiga bitar (rismjöl, socker, majsstärkelse, majsmjöl, solrosolja, pulver av bambufibersojamjöl, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, karamelliserat socker, kakaopulver, arom: naturlig vanilj, mjölksocker, salt från Cervia (0,9%), emulgeringsmedel: sojalecitin, arom: naturlig vanilj. 

Kan innehålla spår av ägg och andra nötter. Glutenfri.

 

Dryckestips

La Perla Arachide Salata är fantastiskt god ihop med lagrade spritsorter såsom bourbon eller cognac.

 

Läs mer om La Perla

 

Vegansk chokladtryffel med kokosmjölk och mandel

Latte Senza Latte, mjölk utan mjölk. Denna nya och krämiga tryffel får den krämigheten och den goda smaken från kokosmjölk och hasselnötterna har blivit utbytta mot mandel och riskrisp. En smaskig tryffel som de allra flesta kan njuta av helt enkelt. Kanske får du en ny favoritkombination till kaffet?


Ingredienser: mandel, ekologiskt rårörsocker, kokosmjölkpulver (18 %), kakaosmör, kakaomassa, kexbitar (rismjöl, socker, majsstärkelse, potatisstärkelse, solrosolja, sojamjöl, Emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, vaniljarom, Livsmedelsfärg: sockerkulör, förtjockningsmedel: guarkärnmjöl), glukossirap, kakaopulver, Emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Kan innehålla spår av mjölk, jordnöt, ägg och andra nötter. Glutenfri. Bör förvaras torrt och svalt.

 

Läs mer om La Perla

 

 

Lakritsstenar

Mjuka lakritsstenar täckta en sötsyrlig socker och fläderbärsblandning. Läckra att bjuda sina vänner på i en fin skål. Vem vågar smaka första stenen?

80 gram.

 

Läs mer om Nature Med

 

 

Nyhet – Couvertyr

Vill du baka, laga och experimentera med en av världens bästa choklad? Vi erbjuder chokladcouvertyr i varianterna:

 

65 % kakaohalt

Gjord på de finaste kakaobönorna som Marou väljer ut från 8 olika provinser i Vietnam. Denna couvertyr är för kvalitetsmedvetna konditorer och chokladkreatörer som kräver unik smakkaraktär, intensitet och balans i recepten.

Ingredienser: Kakao 65 % (kakaobönor och kakaosmör), rörsocker 35 %.

Kakaohalt: 65 %

1000 gram.

 

 

75 % kakaohalt

Gjord på de finaste kakaobönorna som Marou väljer ut från 8 olika provinser i Vietnam. Denna couvertyr är för kvalitetsmedvetna konditorer och chokladkreatörer som kräver unik smakkaraktär, intensitet och balans i recepten.

Ingredienser: Kakao 75 % (kakaobönor och kakaosmör), rörsocker 25 %.

Kakaohalt: 75 %

1000 gram.

 

Kokosmjölkchoklad 

Trinitarioakao och kokosmjölk från Mekongdeltat ger denna lena och mjuka veganska mjölkchoklad med mjuk kokossmak.

Ingredienser: Kakao 55 % (kakaobönor och kakaosmör), rörsocker 27 %, kokosmjölkpulver 18 %.

55 % kakaohalt. 

1000 gram.

 

Läs mer om Marou

 

 

 

 

 

Har du läst artikeln om Marous stjärnkonditor i Journal Chocolat?

I magasinet Journal Chocolat kan du läsa ett reportage om Maison Marous stjärnkonditor Stéphanie Aubriot. Hon har tidigare arbetat för Michel Rouxs 3 stjärniga restaurang och är nu ansvarig för Marous Bean-to-Cake-kaféer i Vietnam. I reportaget delar hon med sig av erfarenhet, tankar och recept. 

Du vet väl att Marou även erbjuder kakaopulver och couvertyr för dina chokladkreationer? Se sortiment för det längre ner på sidan.

 

I artikeln kan man läsa att Stéphanie Aubriots favorit-choklad är Lam Dong 74 %. Vilken är din Marou-favorit?

 

Läs här om våra söta snacks.