Spröda kex från Matera (IT)

 

 

 

Bonta Lucane grundades 1987 i staden Matera Sassi. De producerar genuina kex och snacks med smaker av svunna tider i hög kvalitet i olika former. De innehåller endast naturliga ingredienser. Kexen finns med många olika smaker såsom olivolja och salt, chili-tomat, svarta oliver, vitlök-persilja, balsamvinäger och så vidare. De spröda kexen kommer i form av minigrissini, runda kex som passar väl till en bit Tallegioost eller små runda Bocconcinibollar med ost och löksmak.

 

För att se var du kan köpa produkter från Bontá Lucane, klicka här. 

 

 

 

 

Sortiment

 

 

 

Bocconcino Formaggio e cipollo – små krispiga kexsnacks med ost och löksmak

Formaggio e cipollo: Krispiga italienska kex med ost och löksmak. Utmärkt snacks till en god dryck.

200 gram.

 

 

 

Grisinetti – krispiga minigrissini, perfekt snacks till den goda drycken

Pomodoro e chili. Italienska kexsnacks i form av en minivariant av den klassiska grissinin. Kexet har en perfekt avvägd kryddning av chili och tomat.

200 gram.

 

 

Sfogliette – krispiga kex till ostbrickan

Aceto Balsamico: En syrliga vinägersmak som balanserar mot sältan. Goda till ost med mycket smak.

Aglio e Prezzomolo: Fyllig smak av vitlök och persilja. Goda som mer matiga kex med en god ost.

180 gram. 

 

 

 

Foccacine – krispiga kex till ostbrickan

Olive Nero: En fyllig smak och bitar  av svarta oliver.

Pomodoro e origano: En bra avvägd smakkombination av klassiska italienska kryddor.

Rosmarino: En lätt örtig rosmarinsmak.

200 gram. 

 

 

 

 

 

Bruschettini – krispiga minibruschetta, perfekta till smårätter

Rosmarino e sale: En lätt örtig rosmarinsmak och kryddat med salt. Perfekta för att göra små förrätter till festen.

Naturale: En okryddad bruschettine med olivolja. Perfekt för att doppa och provsmaka olivolja.

150 gram.

 

 

 

 

För mer information om varje produkt se butiken.

 

På bilden: grisinetti med chili/tomatsmak, Foccacine med persilja och vitlök, Bocconcinibollar med ost och lök.

Ladda ner Bontá Lucanebilder genom att klicka här. 

 

Läs om Bontá Lucane i media här:

Dining and Cooking testar Grisinetti till måltiden, klicka här.