Drömmen om en ny chokladvärld och 
början till den brittiska chokladrevolutionen

 

 

Chantal Coady hade länge burit en dröm om att skapa en egen magisk chokladvärld. Efter helgjobbet på Harrods, tog hon modet till sig och drömmen blev slutligen till verklighet.

 

Chantal spenderade sena kvällar med att måla upp sin fantasivärld tillsammans med några vänner. Inspirerade av Botticellis tavla Venus födelse målade de keruber och moln. De skapade ljusstakar av socker och den vilda och fantasifulla chokladvärlden Rococo började stegvis ta form. Hennes mix av 1700-talsstilistik och rebellisk punkstil genomsyrar såväl choklad som förpackning. Och namnet Rococo härstammar från namnet på en fransk stil från just 1800-talet som betyder snäcka.

Inspirationen till Chantals chokladvärld har hon sedan barnsben byggt upp genom att läsa Kalle och chokladfabriken, och genom avsaknaden av god choklad. Hon menar att det fanns fina förpackningar men oftast så var chokladen inte särskilt god, eller färsk. Rococo blev det lilla chokladmärket som startade craftchokladrörelsen i England och blev ikoniskt. Borta var smaklös, översockrad choklad med massor av tillsatser. I dess ställe fanns Rococo, som behandlar choklad som ett äkta hantverk, i en dynamisk serie med nyskapande smaker som kläddes i vackra förpackningar som andas lyx och kvalitet.

 

 

Mer än tre decennier senare så har Chantal med sina anställda öppnat fyra butiker i London, skrivit fem böcker om chokladens underbara värld. Idag driver hon även ett kakaoplantage tillsammans med kakaoplantaget Grenada Chocolate Company. 2014 fick hon OBE-priset av Drottning Elizabeth. Och det sägs faktiskt till och med att Chantal var en inspiration för Joanne Harris bok Chocolat som senare blev filmatiserad med Johanny Depp i huvudrollen.

 

 

Nyhet 1 – Ruby Chocolate

 

Ruby är den fjärde typen av choklad, efter vit, mjölk och mörk. Den rosa chokladen har en mjukt bärig och citrusig smak och en krämig konsistens som liknar den vita chokladen. Har du testat ruby?

Njut gärna Rubychokladen till ett sötare rosébubbel.

Kakaohalt: Minst 47 %. Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkpulver, skummjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, arom: naturlig vanilj.

70 gram. 

Ladda ner bilder på Ruby Chocolate här.

 

 

Nyhet 2 – Julchoklad

Rococo ger dig i år möjligheten att krydda till julfikat med ekologisk pepparkaks- och glögg-choklad. Välj mellan tre smaker i den nya smakrika julserien: Glögg, Pepparkaka och Julkryddor med citruszest.

 

Ekologisk mjölkchoklad med kanel och citruszest / Cinnamon Spice and Zest Milk Chocolate

En krämig mjölkchoklad med kanel, muskot, pomerans och stjärnanis som får en frisk citrustouch av apelsin. Det här är väl hur varje jul borde smaka?

Innehåller minst 40 % kakaohalt.

Ingredienser: Mjölkchoklad (*socker, *kakaosmör, * helmjölkpulver, *kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, *kanel, *muskot, *pomerans, *apelsinolja, *stjärnanis. Innehåller minst 18% mjölkpulver. *Ekologiska råvaror.

 

Ekologisk mjölkchoklad med pepparkakskryddor / Gingerbread Spice

En krämig mjölkchoklad med utsökt pepparkaksarom från kanel, mustkotnöt och apelsin som tar dig tillbaka till dina fina barndoms-jullminnen.

Innehåller minst 40 % kakaohalt.

Ingredienser: mjölkchoklad (*rörsocker, *kakaosmör, *helmjölkpulver, *kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, ingefära (1,6 %), kanel, muskot, *apelsinolja. Innehåller minst 18% mjölkpulver. *Ekologiska råvaror.

 

Ekologisk mörk choklad med glöggkryddor / Mulled Wine

En mörk choklad som ger känslan av en varm kopp med kryddig glögg på en kall vinterkväll. Mörk choklad med kanel, kryddnejlika, apelsinzest och stjärnanis. Mulled wine skiljer sig något från glögg om man ser till hur det serveras och vilka kryddor man traditionellt använder men idag experimenteras det så mycket med smaker och recepten är så snarlika så vi väljer att kalla denna choklad för glögg-choklad.

Innehåller minst 65 % kakaohalt.

Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaopulver, *apelsinolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, kryddnejlika, torkad apelsinzest, kanel, stjärnanis, kryddpeppar. *Ekologiska råvaror.

 

Ladda ner bilder på Rococos julchoklad här.



 

Nyhet 3 – Vit choklad med citron, vallmofrön och salt

En Afternoon Tea-klassiker som är omgjord i chokladform. Citron och vallmofrö-chokladen blandar syrlig citron med krämig söt vit choklad. Vallmofröna ger en krispig fin kontrast medan saltet ger den perfekta söt-salta balansen. Avnjutes bäst till en kopp te!

Kakaohalt: Minst 28 %. Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkpulver, vallmofrön (0,4 %), naturlig vanilj, citronolja, havssalt, emulgeringsmedel: sojalecitin. Innehåller minst 23% mjölkpulver.

70 gram. 

 

 

 

Nyhet – prisbelönade vita chokladen med kardemumma i stor chokladkaka

Nu har vi den populära och prisbelönade vita chokladen med kardemumma i stor chokladkaka. Läs mer om chokladen nedan.

 

 

 

Prisbelönade igen

På chokladtävlingen Academy of Chocolate Awards 2018 vann Rococo två medaljer, en för en smaksatt vit choklad och en för en smaksatt mjölkchoklad.

 

 

 

Bästa smaksatta vita chokladen – Guld

Vit choklad med kardemumma – 20 gram

 

 

 

 

Bästa smaksatta mjölkchoklad – Brons

Mjölkchoklad med rosmarin, salt och mandel – 70 gram

 

Läs mer om Academy of Chocolate Awards här.

Har du provat vår prisbelönta choklad?

 

 

 

 

Ekologisk chokladserie med havssalt

Nu har vi tre olika chokladkakor i Rococos serie med havssalt. Föredrar du mjölk- eller mörk choklad med salt?

Inspirationen till Rococos krämiga choklad med mjuk touch av havssalt fick Rococos grundare Chantal Coady då hon gick längs med stranden ätandes en glass och den kraftfulla vinden gav en salt touch på hennes läppar som blandades med glassens sötma. Kombinationen av sötma och sälta är idag en tidlös smakombination och är nästintill oslagbar.



 

Sea Salt Dark – Mörk ekologisk choklad med rökt havssalt från Wales 


Ingredienser: Kakaomassa*, rörsocker*, kakaosmör*, ekrökt havssalt från Anglesey PDO (0,5%), kakaopulver*, emulgeringsmedel: sojalecitin. *Ekologiskt certifierad råvara.

 

Innehåller sojalecitin. Kan innehålla spår av mjölk, nötter och E220. 

Bör förvaras torrt och svalt.

70 gram.

 

 

 

 

Sea Salt Almond & Rosemary – Ekologisk mjölkchoklad med havssalt från Wales, mandel och rosmarin

Chokladen vann silver på tävlingen Academy of Chocolate Awards 2013.

Ingredienser: rörsocker*, kakaosmör*, helmjölkpulver*, karamelliserade mandlar (10 %), kakaomassa*, havssalt från Anglesey PDO (0,5 %), rosmarinolja (spår), emulgeringsmedel: sojalecitin.

*Ekologisk råvara.

Innehåller mjölk, mandel och sojalecitin. Kan innehålla spår av andra nötter och E220. 

Bör förvaras torrt och svalt.

70 gram.

 

 

Sea Salt Milk – Ekologisk mjölkchoklad med havssalt från Wales

Havssaltet skapar en mjuk kolatouch till den mjuka krämiga chokladen. Chokladen vann guld i Academy of Chocolate awards 2011.

Ingredienser: *rörsocker, *kakaosmör, *helmjölkpulver, *kakaomassa, *walesiskt ursprungsskyddat havssalt PDO (0,5 %), emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 40 % kakaohalt. *Ekologisk råvara.

Kan innehålla spår av: nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

Bör förvaras torrt och svalt.

20 och 70 gram.

 

 

Sockerfri choklad

 

 


Dark chocolate low sugar – Mörk choklad utan socker 
56 % kakaohalt

Ingredienser: kakaomassa, sötningsmedel: maltitol (44 %), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Kakaohalt 56 %

Innehåller sojalecitin. Kan innehålla spår av mjölk, nötter ochE220.  Överdriven konsumtion av maltitol kan ha laxerande effekt. Inte lämpligt för barn under 3 år.

 

  

Milk chocolate low sugar – Sockerfri mjölkchoklad – 34 % kakaohalt

Ingredienser: Sötningsmedel: maltitol (42 %), kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Innehåller mjölk och sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter ochE220. Överdriven konsumtion av maltitol kan ha laxerande effekt. Inte lämpligt för barn under 3 år.

 

 

 

 

 

 

 

Prisbelönt choklad 2016

Under 2016 vann 29 av våra chokladsorter priser i tre stora tävlingar i världen. Ur Rococos sortiment så blev två blommiga choklader belönade. Det var den ekologiska mörka chokladen med rossmak och den ekologiska mörka chokladen med violsmak som fick varsin guldstjärna i Great Taste Awards i England.

 

 

Vill du köpa Rococos choklad?

Undrar du var du kan köpa Rococo? Klicka här.

  

Majoriteten av Rococos choklad är ekologiskt certifierad.

  

 

 

Här kan du se en video med grundaren Chantal Coady, klicka här.

 

 

 

 

Rococos sortiment

  

 

 

 

Choklad med spännande smaker 

 All choklad i denna serie med chokladkakor med spännande smaker är gjord på en balanserad och syrlig ekologisk blendchoklad från ett ett plantage som drivs av ett kooperativ på plantaget som de döpt till Grococo. 

 

 

 

 

White chocolate caradamom – vit choklad med kardemumma. 

Ingredienser: rörsocker, kakaosmör, helmjölkpulver, kardemumma (0,8 %), emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Kan innehålla spår av nötter, ägg, gluten, lupin och E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

20 och 70 gram.

 

 

 

 

Salt – Mjölkchoklad med havssalt från Halen Mon. 

Ingredienser: *rörsocker, *kakaosmör, *helmjölkpulver, *kakaomassa, *walesiskt ursprungsskyddat havssalt PDO (0,5 %), emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 40 % kakaohalt. *Ekologisk råvara.

Kan innehålla spår av: nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

Bör förvaras torrt och svalt.

20 och 70 gram.

 

 

 

 

Sea Salt Almond & Rosemary – Ekologisk mjölkchoklad med havssalt från Halen Mon, mandel och rosmarin

Ingredienser: rörsocker*, kakaosmör*, helmjölkpulver*, karamelliserade mandlar (10 %), kakaomassa*, havssalt från Anglesey PDO (0,5 %), rosmarinolja (spår), emulgeringsmedel: sojalecitin.

*Ekologisk råvara.

Innehåller mjölk, mandel och sojalecitin. Kan innehålla spår av andra nötter ochE220

Bör förvaras torrt och svalt.

70 gram.

 

 

 

 

 

Honeycomb crunch – mjölkchoklad med honungskrisp. 

Ingredienser: *rörsocker, *kakaosmör, *helmjölkpulver, *kakaomassa, honungskrisp (15 %) (socker, glukossirap, bikarbonat, rismjöl), emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 40 % kakaohalt. *Ekologisk råvara. Kan innehålla spår av: nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

Bör förvaras torrt och svalt.

20 och 70 gram.

 

 

Plain milk 40 % – Mjuk mild mjölkchoklad med balanserad smak av olika kakaobönor. 

Ingredienser: *rörsocker, *kakaosmör, helmjölkpulver, *ekologisk kakaomassa, *ekologiskt kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 40 % kakaohalt. *Ekologisk råvara.

Kan innehålla spår av: nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal. 

Bör förvaras torrt och svalt.

20 gram.

 

 

 

 

Dark Salt – Mörk choklad med rökt havssalt från Halen Mon. 


Ingredienser: Kakaomassa*, rörsocker*, kakaosmör*, ekrökt havssalt från Anglesey PDO (0,5%), kakaopulver*, emulgeringsmedel: sojalecitin. *Ekologiskt certifierad råvara.

 

Innehåller sojalecitin. Kan innehålla spår av mjölk, nötter och E220

Bör förvaras torrt och svalt.

70 gram.

 

 

 

 


Orange Marmalade – Krämig mörk choklad med fyllig apelsinsmak

En mjuk mörk choklad med fruktig apelsinsmak med lätt apelsinskalsbeska.

Kakaohalt: Minst 65%. Ingredienser: *kakaomassa (*rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver), apelsinmassa 12,5% (apelsin, socker, glukossirap), limepulver, brasiliansk apelsinolja, pomeransolja, emulgeringsmedel: sojalecitin. (*Ekologiskt certifierade råvaror). 

Kan innehålla spår av mjölk, nötter och svaveldioxid.

Kan innehålla spår av nötter, ägg, gluten, lupin och E220. *Ekologisk råvara. 

Bör förvaras torrt och svalt.

70 gram

 

 

 

 as torrt och svalt.

70 gram

 

 

 

 

 

 

 

Spicy Island – Prisbelönt ekologisk mörk choklad med en underbar mångfald av kryddor

Chokladen vann silverpris på International Chocolate Awards 2015.

Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, *kryddor (3 %) (*kardemumma, *kanel, *muskotblomma, *kryddnejlika), emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 65 % kakaohalt. Kan innehålla spår av mjölk, nötter, ägg, gluten, lupin och E220.*Ekologisk råvara.

Bör förvaras torrt och svalt.

70 gram

 

 

 

Chili pepper – Mörk choklad med chilipeppar. 

En krämig mörk chilichoklad med mjuk chilikryddighet.

Ingredienser: *kakaomassa, rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, *chilipeppar, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 65 % kakaohalt. *Ekologisk råvara.

Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal. 

Bör förvaras torrt och svalt.

20 gram. 

 

 

 

 

 

Moroccan mint –  Mörk choklad med fyllig och härlig mintsmak. 

Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, *pepparmintblad, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri),*eterisk pepparmintolja,Minst 65 % kakaohalt. *Ekologisk råvara.

Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

Bör förvaras torrt och svalt.

 20 och 70 gram.

 

 

 

 

 

 

Plain 65 % – Mörk choklad med välbalanserad smak av olika kakaobönor. 

 Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri). Minst 65 % kakaohalt. *Ekologisk råvara. 

Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, ägg, glutin, lupin, E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

Bör förvaras torrt och svalt.

20 gram.

 

 

 

Choklad med blommor

 

 

  

 

 

Rose – Mörk choklad med mild och blommig rossmak.

Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri), *eterisk rosolja. Minst 65 % kakaohalt. Allergener markeras genom fettext. *Ekologisk råvara.

Kan innehålla spår av: mjölk, nötter och E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal. 

Bör förvaras torrt och svalt.

20 gram

 

 

Violet – Choklad med violsmak. 

Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri), naturlig violsmak. Minst 65 % kakaohalt. *Ekologisk råvara. 

Kan innehålla spår av: mjölk, nötter och E220 eftersom de används vid produktion av andra produkter i samma lokal.

Bör förvaras torrt och svalt.

20 och 70 gram.

 

 

 

Bilden ovan är skapad och komponerad av @lillalyktan (Pia Sjöholm).

 

 

 




 

 

 

Mörk och fyllig choklad 99 % kakaohalt

Kakaohalt: Minst 99%. Ingredienser: kakaomassa 

Kan innehålla spår av mjölk, nötter och svaveloxid. 

Bör förvaras torrt och svalt. 

70 gram. 

 


Sockerfri choklad

 

 


Dark chocolate low sugar – Mörk choklad utan socker 56 % kakaohalt

Ingredienser: kakaomassa, sötningsmedel: maltitol (44 %), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Kakaohalt 56 %

Innehåller sojalecitin. Kan innehålla spår av mjölk, nötter ochE220.  Överdriven konsumtion av maltitol kan ha laxerande effekt. Inte lämpligt för barn under 3 år.

 

 

 

 

Milk chocolate low sugar – Sockerfri mjölkchoklad – 34 % kakaohalt

Ingredienser: Sötningsmedel: maltitol (42 %), kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Innehåller mjölk och sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter ochE220. Överdriven konsumtion av maltitol kan ha laxerande effekt. Inte lämpligt för barn under 3 år.

 

 

 

 

Madagascar 64 % kakaohalt naps

Produceras från beans to bar på Criollo-kakaobönor.

Den här chokladen bjuder på karaktäristiska Madagaskarkakaonoter: fylliga röda bär, citrus, en bra balans och en lång finish. vissa kallar den chokladens Pinot Noir, och vi kan bara hålla med.

Ingredienser: Kakaobönor, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri), vanilj.

Kan innehålla spår av nötter, mjölk, sesamfrön och E220 eftersom produkter med dessa råvaror produceras i samma lokal.

5 gram naps.

 

 

  

 

Seagull eggs – krispiga måsägg med krämig kolafyllning.

De här pralinäggen är magnifika stycken chokladhistoria. Varje chokladägg har en poröst krispig yta och måsäggen innehåller en fyllig och krämig fyllning med saltad kola.

60 gram eller 145 gram/tråg (12 st)

 

 

 

 

 

Rococo China – fina muggar till drickchokladen. De finns i tre olika motiv. Snäckor och två varianter av djur.

 

 

 

Nyhet – Chantal Coadys chokladbok

Nu kan du köpa chokladboken: Mastering the art of chocolate, som är skriven av grundaren av chokladfantasten och Rococos grundare, Chantal Coady. Den innehåller chokladtips, information och 80 recept på olika chokladskapelser, och är ca 218 sidor lång.

 

 

 

Säsongssortiment

 


Jul

 

 

Nyhet 2 – Julchoklad

Rococo ger dig i år möjligheten att krydda till julfikat med ekologisk pepparkaks- och glögg-choklad. Välj mellan tre smaker i den nya smakrika julserien: Glögg, Pepparkaka och Julkryddor med citruszest.

 

Ekologisk mjölkchoklad med kanel och citruszest / Cinnamon Spice and Zest Milk Chocolate

En krämig mjölkchoklad med kanel, muskot, pomerans och stjärnanis som får en frisk citrustouch av apelsin. Det här är väl hur varje jul borde smaka?

Innehåller minst 40 % kakaohalt.

Ingredienser: Mjölkchoklad (*socker, *kakaosmör, * helmjölkpulver, *kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, *kanel, *muskot, *pomerans, *apelsinolja, *stjärnanis. Innehåller minst 18% mjölkpulver. *Ekologiska råvaror.

 

Ekologisk mjölkchoklad med pepparkakskryddor / Gingerbread Spice

En krämig mjölkchoklad med utsökt pepparkaksarom från kanel, mustkotnöt och apelsin som tar dig tillbaka till dina fina barndoms-jullminnen.

Innehåller minst 40 % kakaohalt.

Ingredienser: mjölkchoklad (*rörsocker, *kakaosmör, *helmjölkpulver, *kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, ingefära (1,6 %), kanel, muskot, *apelsinolja. Innehåller minst 18% mjölkpulver. *Ekologiska råvaror.

 

Ekologisk mörk choklad med glöggkryddor / Mulled Wine

En mörk choklad som ger känslan av en varm kopp med kryddig glögg på en kall vinterkväll. Mörk choklad med kanel, kryddnejlika, apelsinzest och stjärnanis. Mulled wine skiljer sig något från glögg om man ser till hur det serveras och vilka kryddor man traditionellt använder men idag experimenteras det så mycket med smaker och recepten är så snarlika så vi väljer att kalla denna choklad för glögg-choklad.

Innehåller minst 65 % kakaohalt.

Ingredienser: *kakaomassa, *rörsocker, *kakaopulver, *apelsinolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, kryddnejlika, torkad apelsinzest, kanel, stjärnanis, kryddpeppar. *Ekologiska råvaror.

 

Ladda ner bilder på Rococos julchoklad här.

 

 

 

De tre vise männen – guld, myrra, frankencinse och apelsin

I den västerländska kristna världen har många av oss under vår uppväxt fått höra om de tre vise männen och deras gåvor. Där lämnade de som bekant guld, myrra och rökelse för att fira jesus födelse vid juletid. När Rococo har gjort en traditionell tolkning av julen så fann de inspirationen i att kombinera dessa tre gåvor i form av guldstoft, myrra och frankencinse (en eterisk olja som sägs ha goda hälsoeffekter, och som är en ingrediens i rökelse) de har sedan lagt till apelsin för en mjukare och fruktigare framtoning. Denna spännande choklad erbjuder en smakrik och aromatisk upplevelse som är begränsad till juletiden.

Ingredienser: Mörk choklad (*kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, *apelsinolja, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMOfri), *frankencinseolja, myrraolja, guldlöv av 22 karat). Mörk choklad innehåller minst 65 % kakaohalt. (*Markerar ekologiskt ceritifierade råvaror).

 

 

 

Påsk

 

 

 

Quail eggs – krispiga vaktelägg med krämig hasselnötsfyllning

Vakteläggen finns endast vid påsktid. De har en poröst krispig yta och innehåller en mjuk och härlig hasselnötsfyllning.

135 gram/tråg (12 st ägg)

 

 

 

  

 

Foto: Cattis Legelius, www.stockholmteahouse.se 

Varför inte göra varm choklad av dina fina Rococochokladkakor? 

Förutom att äta Rococochokladen, så kan du ju även göra drickchoklad av den. Då chokladen innehåller kakaosmör och den är blandad så väl som en chokladkaka har blivit så blir det ganska enkelt att förbereda en god choklad snabbt, utan att pulver fastnar på kanterna  

 

 

 

Media

 

Bildmaterial

Ladda ner bilder från Roccoo genom att klicka här.

 

 

Läs om Rococo i media

Spot and Tell har med Rococos Spicy Island på listan över 7 chokladkakor som "förtjänar lite extra utrymme", läs om det här.

Journal Chocolat skriver och ger fina ord om Roald Dahlchokladen, läs om det här.

Spot and Tell har testat Rococos Roald Dahlchoklad, läs om det här.

Baka chokladkaka med marockansk mint, läs mer på Spot and Tell här.

Spot and Tell har skrivit om de goda chokladäggen, läs om det här.

Mattrender har skrivit om chokladäggen, läs om det här.

Stockholm Tea House har gjort drickchoklad på Rococos chokladkakor, läs om det här.

Livets Goda skriver om prisbelönad Rococochoklad här.

Ekonominyheter skriver om Rococos lansering i Sverige här.

Rococos butiker tipsas om i resebloggen här.