Leveransvillkor

0
Varukorg

Varukorgen är tom

 

Kallari är choklad som är stolt över var den kommer från. Den skapas – från ekologiskt odlad böna till hantverksmässigt tillverkad chokladkaka av Kichwafolket i Amazonas, djupt inne i Ecuadors regnskog. Där kultiveras den ädla Nacional-kakaon i harmoni med naturen på samma sätt som man gjort i århundraden. Den flerfaldigt prisbelönta chokladen produceras av ett ekologiskt kooperativ som ser till att vinsten bidrar till att hålla både regnskogen och Kichwafolkets egen kultur levande. Mer än 850 Kichwafarmare bor och arbetar i den djupa ecuadorianska Amazondjungeln. Och samtidigt skyddar de ett av jordens viktigaste naturhabitat vars tillstånd påverkar hela jordens klimat.

Kallaris chokladproduktion stöttas av Slow Food international. All choklad är ekologisk men endast 70 gramskakorna är ekologiska certifierade.

Läs mer om Kallari här

KALLARI

85 % med Nacionalkakao

KALLARI

Mörk choklad med nibs & bergsalt 80%

KALLARI

Mörk choklad med banan 73 %

KALLARI

70 % med extra vanilj

KALLARI

Mörk choklad med chili & vildkanel 72 %

KALLARI

Mörk choklad med vild ingefära & bergsalt 71 %

KALLARI

Mörk choklad med coffeenibs 60 %

KALLARI

Couvertyr 70%, 250g – EKO

KALLARI

Couvertyr 70%, 2000g – EKO

KALLARI

70 % av Nacionalkakao – EKO

KALLARI

75 % av Nacionalkakao – EKO

KALLARI

85 % - EKO

KALLARI

Mörk choklad med lime 62%

KALLARI

Kakaopulver 100%, 250 g – EKO

KALLARI

Mörk choklad med ananas 77 %

KALLARI

Kakaoskal för demning eller display